Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda.

U kunt de kerkdiensten live meeluisteren of terugluisteren via kerkdienstgemist.nl

Kerkdiensten in de maand november in de Johanneskerk

Zondag 4 november

10.00 uur      ds. Hans van Dolder

Zondag 11 november

10.00 uur      ds. Hans van Dolderviering Heilig Avondmaal

Zondag 18 november

10.00 uur      dhr. L. Vandervoorst, Peer, België

Zondag 25 november

10.00 uur      ds. Hans van Dolder, laatste zondag van het kerkelijk jaar, gedenken overledenen

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

Een goed gesprek - De komende weken lezen we in de morgendiensten een aantal verhalen uit het evangelie van Johannes waarin Jezus in gesprek is met allerlei mensen. En zo kan hij ook met ons in gesprek raken. Of ons uitdagen weer opnieuw met elkaar in gesprek te gaan. Welkom.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten. Ook in grotere letter-versie.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering. Op 16 december bent u welkom bij de Kerst Sing-In.

Feestdagen

Het komende Kerstfeest wordt op verschillende manieren met elkaar gevierd. De Kerstnacht vieren we samen met de Petrakerk. Op Kerstmorgen vieren we de geboorte van Jezus in een feestelijke morgendienst.