Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. In deze tijd van coronamaatregelen zijn er veel mensen, die de dienst online meebeleven. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meekijken of meeluisteren.

Live meekijken:

Live meeluisteren:

Wanneer u de dienst online meebeleeft, kunt u uw bijdrage in de collecte geven door de QR code te scannen met uw smartphone. Zo kunt u een gift overmaken voor de kerk en de dienst aan onze naasten.

U kunt ook giften overmaken op IBAN NL61RABO0373728220 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid wijkgem.Lombardijen

Kerkdiensten in juni 2021 in de Johanneskerk

Alle diensten zijn ook online mee te kijken of beluisteren.

Zondag 30 mei, 10 uurds Hans van Dolder

Zondag 6 juni, 10 uurds Hans van Dolder, kinderdienst

Zondag 13 juni, 10 uur: ds Edwin de Jong

Zondag 13 juni, 16.30 uur: ds Hans van Dolder, viering Avondmaal

Zondag 20 juni, 10 uur, Ds Leo van Rikxoort

Zondag 27 juni, 10 uur, ds Hans van Dolder, doopdienst

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

In de 40dagentijd staat het thema van de Tear kalender 2021 centraal: een wereld van verschil.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Middagdiensten

Deze weken van strengere coronamaatregelen zijn er geen middagdiensten.

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn vieren we de grote feesten. We beginnen met Advent, de vier weken voor Kerst. In de 40-dagentijd leven we naar de Stille Week, Goede Vrijdag en Pasen toe. Daarna volgen Hemelvaart en Pinksteren.