Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Kerkdiensten in de maanden juli en augustus 2019 in de Johanneskerk

Zondag 7 juli

10.00 uur: dHans van Dolder

16.30 uur: Zangdienst '7 is voldoende'

Zondag 14 juli

10.00 uur: Dhr. Guus Ruijl, Schiedam

Zondag 21 juli

10.00 uur: ds Egbert Bos, Spijkenisse

Zondag 28 juli

10.00 uur: dhr. Johan Bos

Zondag 4 augustus

10.00 uur: ds Hans van Dolder met aansluitend Zomerbrunch

Zondag 11 augustus

10.00 uur: Dhr. Bram Dijkstra

Zondag 18 augustus

10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 25 augustus

10.00 uur: dHans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

In deze tijd na Pinksteren volgen we in de lezingen in de diensten van ds Hans van Dolder het boek Nehemia.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering om 16.30 uur. Op 7 juli is er een zangdienst.

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn we na alle grote christelijke feesten op weg naar het najaar, waar we in december weer naar Kerst toe gaan leven.