Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Live meekijken:

Live meeluisteren:

Omdat we niet in de kerk samenkomen, kunnen we ook niet collecteren. Door de QR code te scannen met uw smartphone kunt een gift overmaken voor de kerk en de dienst aan onze naasten.

U kunt ook giften overmaken op IBAN NL61RABO0373728220 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid wijkgem.Lombardijen

Kerkdiensten in april 2020 in de Johanneskerk

Alle diensten zijn alleen online mee te kijken of beluisteren.

Zondag 5 april

10.00 uur: ds C. Hendriksen, Woudrichem

16.30 uur: Stiltedienst

Maandag 6 april

Dinsdag  7 april

Woensdag 8 april

Donderdag 9 april

Vrijdag 10 april, Goede Vrijdag

19.30 uur: ds Hans van Dolder

Zaterdag 11 april

Zondag 12 april

10.00 uur: ds Hans van Dolder, Paasmorgen

Zondag 19 april

10.00 uur: dHans van Dolder

Zondag 26 april

10.00 uur: dGert van der Pol

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

In janauri en februari 2020 lezen we in een aantal morgendiensten het eerste deel uit de Bergrede in Mattheus 5. Jezus geeft een schets van ´een gelukkig leven´.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering om 16.30 uur. Op 9 februari vieren we in de middagdienst het heilig Avondmaal.

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn we na alle grote christelijke feesten op weg naar het najaar, waar we in december weer naar Kerst toe gaan leven.