Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Live meekijken:

Live meeluisteren:

Wanneer u de dienst online meebeleeft, kunt u uw bijdrage in de collecte geven door de QR code te scannen met uw smartphone. Zo kunt u een gift overmaken voor de kerk en de dienst aan onze naasten.

U kunt ook giften overmaken op IBAN NL61RABO0373728220 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid wijkgem.Lombardijen

Kerkdiensten in juni, juli en augustus 2020 in de Johanneskerk

Alle diensten zijn online mee te kijken of beluisteren.

Zondag 7 juni: 10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 14 juni: 10.00 uur: ds Agnes Gooijer

Zondag 21 juni:  10.00 uur: ds Hans Schaap

Zondag 28 juni: 10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 5 juli: 10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 12 juli: 10.00 uur: ds Simon van der Vlies

Zondag 19 juli: 10.00 uur: dhr Guus Ruijl

Zondag 26 juli: 10.00 uur: dhr. Bram Dijkstra

Zondag 2 augustus: 10.00 uur: ds G. Frederikze

Zondag 9 augustus10.00 uur: dhr. Johan Bos

Zondag 16 augustus: 10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 23 augustus10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zondag 30 augustus10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

In de weken na Pinksteren kijken we in een serie 'Veni Creator Spiritus' naar wat de heilige Geest in ons leven en in deze wereld doet.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn we na alle grote christelijke feesten op weg naar het najaar, waar we in december weer naar Kerst toe gaan leven.