Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. In deze tijd van coronamaatregelen zijn er veel mensen, die de dienst online meebeleven. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meekijken of meeluisteren.

Live meekijken:

Live meeluisteren:

Wanneer u de dienst online meebeleeft, kunt u uw bijdrage in de collecte geven door de QR code te scannen met uw smartphone. Zo kunt u een gift overmaken voor de kerk en de dienst aan onze naasten.

U kunt ook giften overmaken op IBAN NL61RABO0373728220 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid wijkgem.Lombardijen

Kerkdiensten in het najaar van 2021 in de Johanneskerk

Alle diensten zijn ook online mee te kijken of beluisteren.

Zondag 19 september, 10 uur:  ds Hans van Dolder, Start nieuwe seizoen, maandthema (1/3)

Zondag 26 september, 10 uurds Hans van Dolder,

Zondag 3 oktober, 10 uurds. J. Compagner, Woerden

Zondag 10 oktober, 10 uur: ds. S.J. van der Vlies