Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda.

U kunt de kerkdiensten live meeluisteren of terugluisteren via kerkdienstgemist.nl

Kerkdiensten in de maand januari 2019 in de Johanneskerk

Dinsdag 1 januari 2019

10.30 uur: Nieuwjaarsontmoeting met aansluitend (11.00 uur) korte viering

Zondag 6 januari

10.00 uur: ds. C.L. de Rooij

Zondag 13 januari

10.00 uur: ds. Hans van Dolder , viering Heilig Avondmaal

Zondag 20 januari

10.00 uur: ds. Hans van Dolder , doopdienst

Zondag 27 januari

10.00 uur: ds. Hans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

Tussen Kerst en Nieuwjaar volgen wij de eerste verhalen van Jezus na zijn geboorte uit het Lukas-evangelie.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten. Ook in grotere letter-versie.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering. Op 10 februari  2019 vieren we het heilig avondmaal.

Feestdagen

Na de Adventstijd en Kerst gaan we op weg naar de tijd van voorbereiding op Pasen: de 40-dagentijd. Deze begint op zondag 10 maart. In de week voor Pasen (21 april) worden er in deze Stille week allerlei bijeenkomsten gehouden, waaronder de dienst op Goede Vrijdag.