Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Live meekijken:

Live meeluisteren:

Omdat we niet in de kerk samenkomen, kunnen we ook niet collecteren. Door de QR code te scannen met uw smartphone kunt een gift overmaken voor de kerk en de dienst aan onze naasten.

U kunt ook giften overmaken op IBAN NL61RABO0373728220 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid wijkgem.Lombardijen

Kerkdiensten in mei 2020 in de Johanneskerk

Alle diensten zijn alleen online mee te kijken of beluisteren.

Zondag 3 mei

10.00 uur: dhr. Johan Bos

Zondag 10 mei

Zondag 17 mei

Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag

Zondag 24 mei

10.00 uur: ds Mark van Pelt

Zondag 31 mei, Pinksteren

10.00 uur: ds Hans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

In janauri en februari 2020 lezen we in een aantal morgendiensten het eerste deel uit de Bergrede in Mattheus 5. Jezus geeft een schets van ´een gelukkig leven´.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering om 16.30 uur. Op 9 februari vieren we in de middagdienst het heilig Avondmaal.

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn we na alle grote christelijke feesten op weg naar het najaar, waar we in december weer naar Kerst toe gaan leven.