Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Kerkdiensten in de maand mei 2019 in de Johanneskerk

Zondag 5 mei

10.00 uur: Ds. G. Fredrikze, Harderwijk

Zondag 12 mei

10.00 uur: DHans van Dolder, viering heilig Avondmaal

Zondag 19 mei

10.00 uur: Ds Hans van Dolder

Zondag 26 mei

10.00 uur: dhr. L. Vandervorst, Peer

Donderdag 30 mei

10.00 uur: Ds Hans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

De tijd tussen Pasen en Pinksteren duurt 50 dagen. Daarin leven van de opstanding van Jezus toe naar de komst van zijn Geest.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering om 16.30 uur. Op 16 juni 2019 is er een middagviering van het Avondmaal.

Feestdagen

We leven toe naar Hemelvaartsdag (30 mei) en Pinksteren (9 juni).