Kerkdiensten

De kerkdiensten zijn het kloppend hart van de Johanneskerk. Daar komen we als heel verschillende mensen bij elkaar om te zingen en te bidden, naar de Bijbel te luisteren en stil te zijn. Na de dienst is er altijd een ontmoeting met een kop koffie of thee. Hiernaast staan de komende kerkdiensten in de agenda. Hieronder kunt u de diensten live of later meeluisteren.

Live meeluisteren:

10.00 uur: dHans van Dolder

Zondag 27 oktober

10.00 uur: dHans van Dolder

Zie voor verdere kerkdiensten bij de agenda bij activiteiten

Zondagmorgen

Op zondag 22 september start een nieuw seizoen in de Johanneskerk. Het thema van de komende zondagen is 'Anders'.

Download hier de samenvattingen van de diensten met de vragen / verwerkingsopdrachten.

Zondagmiddag

Op zondagmiddag is er regelmatig een bijzondere viering om 16.30 uur. Op 13 oktober vieren we in de middagdienst het heilig Avondmaal.

Feestdagen

In het kerkelijk jaar zijn we na alle grote christelijke feesten op weg naar het najaar, waar we in december weer naar Kerst toe gaan leven.