Op 21 januari 2019 start een nieuwe Alpha-cursus in de Johanneskerk

Ontmoeten

Samen met anderen het christelijk geloof verkennen? Dan kan op een Alpha-cursus waar we na een maaltijd en een inleiding met elkaar in gesprek gaat over een aantal hoofdonderwerpen van het christelijk geloof.

Vragen

Op tien maandagavonden en een zaterdag komen onderwerpen voorbij rond de persoon van Jezus, bidden en Gods leiding. Alles mag bevraagd worden.

Ontdekken

We beginnen op 14 januari 2019 om 19.30 uur met een introductieavond. Hier kun je vrijblijvend proeven aan de sfeer en inhoud van de cursus. Smaakt het naar meer? Op 21 januari start de cursus om 19.00 uur met een maaltijd.

De Alpha-cursus werd wereldwijd door miljoenen mensen gevolgd. Deze cursus vindt plaats op de volgende dagen: maandagavond 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari, 4 maart, vrijdagavond 8 en zaterdag 9 maart, maandagavond 18 en 25 maart, 1 en 8 april. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Voor meer info en opgeven: alpha@johanneskerk.net