Open Kerk

Elke dinsdagmorgen is de Johanneskerk open voor iedereen, die even een kop koffie wil drinken met anderen. Op de laatste dinsdag van de maand is er een creatieve activiteit.

Jong@ Johannes

Een enthousiaste groep jonge mensen organiseert regelmatig leuke en inhoudelijke actvtiviteiten 

Gemeente Groeigroep

Voor wie met elkaar de diepte in wil is er de gemeentegroeigroep. Daar staat een Bijbelstudie er erover nadenken centraal. Maar dan in een kleine groep waar je gekend wordt, waar je samen kunnen eten.


De andere tafel

Elke tweede maandag van de maand eten we met een groep mensen met elkaar in de  Johanneskerk. Om 16.30 bent u welkom en staat de tafel gedekt.

Bijbelmorgen

Elke derde dinsdag in de maand komen een aantal mensen om 10 uur bij elkaar in de Johanneskerk voor Bijbelstudie. De ochtenden worden geleid door ds Janet de Vries (Petrakerk) of ds Hans van Dolder

Rommel-markt

Een paar keer per jaar houdt de Johanneskerk een grote rommelmarkt. Schrijf de volgende datum vast in uw agenda: laatste zaterdag van september: Rommelmarkt.


Activiteiten

Hierboven staan een aantal activiteiten van de Johanneskerk. Maar er is nog van alles meer te beleven. Kijk in de agenda voor de actuele data.

 

Vrijwilliger?

Enthousiast om mee de doen met de kerk of zich in te zetten voor de wijk Lombardijen? Laat het ons weten! info@johanneskerk.net

 

Agenda


De Johanneskerk is wijkgemeente van de Protestantse gemeente Rotterdam-Zuid en deel van de Protestantse Kerk in Nederland 

 


 

Johanneskerk Lombardijen

Guido Gezelleweg 1

3076 EB Rotterdam

010-4322848

info@johanneskerk.net