Open Kerk

Elke dinsdagmorgen is de Johanneskerk open voor iedereen, die even een kop koffie wil drinken met anderen. Op de laatste dinsdag van de maand is er een creatieve activiteit.

Jong@ Johannes

Een enthousiaste groep jonge mensen organiseert regelmatig leuke en inhoudelijke actvtiviteiten

Gemeente-kernen

In de gemeente houden we contact met elkaar door midden van gemeentekernen.

De andere tafel

Elke tweede maandag van de maand eten we met een groep mensen met elkaar in de  Johanneskerk. Om 16.30 bent u welkom en staat de tafel gedekt.

Bijbel- morgen

Elke derde dinsdag in de maand komen een aantal mensen om 10 uur bij elkaar in de Johanneskerk voor Bijbelstudie. De ochtenden worden geleid door ds Hans van Dolder.

Rommel-markt

Een paar keer per jaar houdt de Johanneskerk een grote rommelmarkt. De markten worden gehouden op de laatste zaterdag van september, in december en kort na Pasen.

Activiteiten

Hierboven staan een aantal activiteiten van de Johanneskerk. Maar er is nog van alles meer te beleven. Kijk in de agenda voor de actuele data.

Vrijwilliger?

Enthousiast om mee de doen met de kerk of zich in te zetten voor de wijk Lombardijen? Laat het ons weten! info@johanneskerk.net

Agenda