Open Kerk

Elke dinsdagmorgen is de Johanneskerk open voor iedereen, die even een kop koffie wil drinken met anderen. Op de laatste dinsdag van de maand is er een creatieve activiteit.

Jong@Johannes

Een enthousiaste groep jonge mensen organiseert regelmatig leuke en inhoudelijke actvtiviteiten

Kerst 2018

Dit jaar zijn er weer meerdere gelegenheden om de komst van Jezus met elkaar te vieren. Het ouderenkerstfeest op 15 december, de Kerstnachtdienst en de Kerstmorgendienst.

De andere tafel

Elke tweede maandag van de maand eten we met een groep mensen met elkaar in de  Johanneskerk. Om 16.30 bent u welkom en staat de tafel gedekt.

Bijbelkring voor ouderen

Elke derde dinsdag in de maand komen een aantal senioren om 10 uur bij elkaar in de Johanneskerk voor Bijbelstudie. De ochtenden worden geleid door ds Janet de Vries (Petrakerk) en ds Hans van Dolder

Rommel-markt

Een paar keer per jaar houdt de Johanneskerk een grote rommelmarkt. Schrijf de volgende data vast in uw agenda: vrijdagmorgen 30 november: Kerst & kledingmarkt en zaterdag 13 april 2019: Rommelmarkt.

Activiteiten

Hierboven staan een aantal activiteiten van de Johanneskerk. Maar er is nog van alles meer te beleven. Kijk in de agenda voor de actuele data.

Vrijwilliger?

Enthousiast om mee de doen met de kerk of zich in te zetten voor de wijk Lombardijen? Laat het ons weten! info@johanneskerk.net

Agenda